PREMIUM CSS-PARTNER

Som Google Premium CSS-partner kan vi tilby deg 20 % rabatt på CPC for Shopping-annonsene dine. Dette lar deg spare annonseringskostnader eller reinvestere.

 • Legg til Nettbutikk
 • Premium støtte
 • Aktiv i alle land
 • 30-dagers gratis prøveperiode
Image
Image

KONVERTER DIREKTE?

PRØV GRATIS DE FØRSTE 30 DAGENE

Deretter € 39/måned – € 19 per ekstra butikk/land
Det tar bare 5–10 minutter av tiden din å få 20 % avslag på Shopping Ads CPC. Kampanjer fortsetter bare (ingen nedetid) og kvalitetspoeng opprettholdes. Kan avbestilles når som helst.
TRINN 1: DATA
Image

GARANTERT BEDRE RESULTATER FRA SHOPPINGKAMPANJENE DINE

Producthero er en av de største og mest valgte Premium Google CSS-partnerne i Europa. Du vil motta 20 % rabatt på Shopping-CPC i Google Ads gjennom oss. Budet ditt, for eksempel € 0,80 blir verdt € 1,00. Forbedre lønnsomheten og rekkevidden til Shopping-kampanjene dine enkelt. Med et enkelt bytte blir kampanjene dine 25 % mer konkurransedyktige!

DE ÅTTE HOVEDÅRSAKENE TIL Å VELGE PRODUCTHERO CSS

 1. Lavest pris – fast beløp per måned: € 39 og € 19 per ekstra butikk.
 2. Ingen ekstra kostnader – ingen skjulte eller ekstra kostnader for klikk (CPC) eller tilknyttet kommisjon (CPS).
 3. Producthero Optimizer – effekt går mye lenger enn 20 % CSS-rabatt. Kostnadsfritt for alle Producthero CSS-annonsører.
 4. Kraften til de største – mer enn 10000 nettbutikker konvertert (inkludert Wehkamp, IKEA, Rituals, Praxis og Etos) og mer enn 500 nettbaserte markedsføringsbyråer som samarbeider med oss.
 5. Premium støtte – via telefon og e-post. Også premium støtte fra Google.
 6. 100 % uavhengig – vi er ikke en del av et nettbasert markedsføringsbyrå. Vi annonserer ikke med shoppingannonser selv og har ikke tilknyttede linker på nettstedet.
 7. I alle land – vi opererer i alle 21 land i CSS-programmet. Du trenger ikke ha et eget Merchant Center for NL og de andre EU-landene hos oss.
 8. Ingen oppsigelsestid – abonnement og CSS kan avsluttes når som helst.
Et lavt fast beløp per måned
€ 39 p/m € 19 p/m per extra Merchant Center or country
20% CPC-rabatt = 25% ekstra budkraft
Selvbetjening:
kampanjer forblir interne
Ubegrenset antall produkter på Producthero.com
Ubegrenset med annonseutgifter
Ingen skjulte eller ekstra kostnader (CPC/CPS)
Telefon- og e-poststøtte
Ingen forhåndskostnader
Kan avbestilles når som helst.

ELLER VIL DU VELGE PRODUCTHERO PRO?

Brukt av disse merkene:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

OPPLEVELSER MED PRODUCTERO SOM CSS-PARTNER

Image
Image
Image

Å samarbeide med en nyskapende part som Producthero passer godt inn i Rituals' ambisjoner. De siste årene har Producthero blitt en uunnværlig partner. Rabatt på våre Google Shopping-klikk er blitt supplert over tid med innovative verktøy og omfattende støtte.

På denne måten står Producthero alltid til tjeneste, og de kommer med innovative løsninger og sterke strategiske råd. Dette er ikke bare verdifullt for SEA-teamet, men også for Rituals som et selskap i seg selv.

Yannic van Overbeeke, Rituals

Image
Image

Hos iProspect samarbeider vi gjerne med Producthero fordi de er en pålitelig CSS-partner. Vi merker dette under oppstart av kontoer, med tjenesten vi mottar og ingen overraskelser med hensyn til fakturering. I tillegg er det alltid positivt å se effekten av å bytte fra Google CSS til Producthero CSS, noe som resulterer i en økning i shoppingvolum eller mer effektivitet. Vi kan la kunder bytte til en pålitelig Google Shopping CSS av Producthero uten bekymringer.

Alex Pepermans, iProspect

Image