VERKTØY FOR OPTIMALISERING AV PRODUKTTITTEL

GI SUPERBOOST TIL GOOGLE SHOPPING-KAMPANJENE DINE

Image

IKKE SLÅ DEG TIL RO. GÅ LANGT UTOVER CSS-RABATTEN PÅ 20 %.

Alle Google CSS-partnere kan gi deg 20 % rabatt på CPC, men bare Producthero tilbyr en revolusjonerende løsning som går mye lenger. Annonsører som bruker Productheros verktøy for optimalisering av produkttitler for Shopping-annonser på Google, får et ekstra løft i kampanjeytelsen.

TILGJENGELIG FOR ALLE ANNONSØRER PÅ PRODUCTHERO CSS - UTEN EKSTRA KOSTNAD!

Har du noen spørsmål? Ta kontakt!
Er du ikke en CSS-kunde ennå? Registrer deg nå!
DETTE ER VIKTIG FOR Å FORBEDRE RELEVANSEN DIN – DET ØKER SJANSEN FOR Å BLI VIST MED RELEVANTE SØK
- GOOGLE -

VESENTLIGE RESULTATER I ALLE FILIALER

  • Producthero Case Cosmetics
  • Producthero Case Home and Living
  • Producthero Case Apparel watch
  • Producthero Case Accessories
  • Producthero Case Apparel Shoe Sock

UTNYTTER KUNDENES SØKEATFERD TIL Å BERIKE PRODUKTINNHOLDET DITT.

Productheros verktøy for optimalisering av produkttitler for shoppingannonser på Google gir deg fordeler som de fleste annonsører overser. Vi kombinerer språket og søkeatferden til kundene dine for å gi smarte innholdsanbefalinger.

Google bekrefter at dette øker sannsynligheten for at annonsene dine vises for relevante søk. Det er den mest effektive måten å øke resultatene (visninger, klikk, konverteringer og lønnsomhet) for shoppingannonsene dine uten å øke budene.
Image

SMARTE ANBEFALINGER

Basert på flere datakilder og AI-funksjoner avgjør Productheros verktøy for titteloptimalisering hvilke ord som bør legges til i produkttittelen. Det tas for eksempel hensyn til (konverterende) søkeord, søkeordsanalyse og produktattributter.
Image
Image
Image

DRA OG SLIPP-PRODUKTREDIGERING

Det har aldri vært enklere å berike og optimalisere en produkttittel. Bruk dra-og-slipp-funksjonen til å legge til anbefalte ord og attributter i produkttitlene dine. Du kan også skrive inn det du vil legge til eller endre, med opptil 150 tegn.
Image

FINNE UT HVILKE AV PRODUKTENE DINE DET ER VERDT Å OPTIMALISERE

Takket være dataanalysen vår kan du oppdage produkter som selger godt, men hvor du ikke utnytter de tilgjengelige tegnene optimalt. Du kan enkelt finne de lavt hengende fruktene og gjøre store prestasjonshopp på kort tid.
Image
Image
Image

REDIGERE MASSEVIS AV TITLER FOR FEEDEN DIN

Med Producthero PRO kan du redigere produkttitler i stor skala. Dette gjør det enkelt å tilpasse produkttitlene til sesongkampanjer, kampanjer, merkevarejusteringer og mye mer.

OPPLEVELSER MED PRODUCTHERO OPTIMIZER

Image
Image
Image

Vi bruker Producthero Optimizer for å optimalisere produktene våre og i viktige øyeblikk som morsdag og jul. På denne måten samsvarer produktene våre bedre med de aktuelle søkene. Dette gjør at Rituals kan bruke Google Ads som et middel til bedre markedsføring av spesifikke produkter under store markedsføringskampanjer – dette har vist seg å være veldig sterkt gang på gang.

Yannic van Overbeeke, 
Rituals